Yrkeshögskolan Kungsbacka med närhet till Göteborg

Välkommen att studera hos Yrkeshögskolan Kungsbacka! Vi ligger centralt i Kungsbacka och endast 15 minuter från Göteborg med pendeltåg. Skolan ligger i närheten av restauranger, caféer, sporthall och fina gångstråk. Yrkeshögskolan Kungsbacka är en kommunal utbildningsanordnare.

Samarbete med företag både i Halland och Västra Götaland

Företagen är representerade i våra ledningsgrupper och undervisar i utbildningarna. Detta säkerställer att du alltid får den senaste kunskapen och kompetensen som behövs i arbetslivet.

Senaste tekniken

Under pandemin sker mycket av vår undervisning på distans. Detta sker genom verktyget Teams och samtliga studerande har lånedatorer från skolan med den senaste programvaran för att klara studierna på distans.

Till hjälp i studierna så använder vi från och med hösten 2019 det digitala IT-stödet Vklass. Detta gör att du kan komma åt dina filer hemifrån på ett smidigt sätt.

Utifrån dina behov

Vi är en liten skola, där du blir sedd. Vårt mål är att du ska få jobb efter din examen hos oss. För att säkerställa att du får rätt kompetens har vi ett nära samarbete med arbetslivet.