Studera hos oss

Vi är det personliga valet för dig som vill ha det lilla extra! Vårt fokus är att du ska få anställning vid examen. För att uppnå detta arbetar vi målinriktat tillsammans med er genom workshops med CV och personligt brev, nätverkande och studiebesök. Vi har ett nära samarbete med våra engagerade ledningsgrupper vars ledamöter är måna om att ni får just det som marknaden efterfrågar.

Ny teknik

Under pandemin sker de flesta föreläsningar på distans. För att kunna genomföra detta på ett smidigt sätt, har alla studerande på våra tekniska utbildningar fått låna hem datorer med all programvara på. Föreläsningarna sker via Teams. Från och med hösten 2019 använder vi det pedagogiska IT-stödet Vklass. Detta gör att du kan komma åt dina filer hemifrån på ett smidigt sätt.

Extra stöd

Som studerande på Yrkeshögskolan har du själv ansvaret för dina studier och dina resultat. Om du har särskilda behov ska de tas upp så snart som möjligt med din utbildningsledare och lärare för att du ska få det stöd som behövs.

 

Rabatt på resor till skolan

Hallandstrafiken har 25 % studentrabatt för resor inom Halland samt för resor över länsgräns till Blekinge, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Skåne samt Öresundståg till Västra Götaland. Rabatten gäller för dig som köper Periodkort och som går en eftergymnasial vuxenutbildning på universitet, högskola eller vuxenutbildning som är studiemedels-berättigande av CSN.

Västtrafik har också studentrabatt. Har du fyllt 26 år kan du köpa periodkortet Regionen runt 30 dagar till ungdomspris, vilket är 25% rabatt på vuxenpriset.