Redovisningskonsult/rådgivare - pågående

Utbildningen vänder sig till dig som är intresserad av att arbeta som redovisningskonsult men också som rådgivare. Utbildningen innehåller också affärsjuridik, budgetarbete och verksamhetsstyrning.

Nästa utbildningsstart är 31 augusti 2020

Heltidsstudier 2 år
410 Yh-poäng

Ansök här

Yrkesroll

Rollen som redovisningskonsulter har förändrats de senaste åren med digitalisering och krav på medarbetare som kan hantera ny programvara. Hos oss läser du bland annat Digital Transformation för breddad förståelse av utvecklingen. Med en utbildning hos oss kommer du vara eftertraktad på denna nya marknad. 

Efterfrågan

Stora pensionsavgångar och ett gynnsamt affärsklimat har gjort att efterfrågan på redovisningskonsulter är fortsatt god.  Automatisering och digitalisering inom redovisning medför att den rådgivande delen ökar.

Nära verkligheten

Utbildningen varvar teori och praktik och en del av utbildningstiden är ute i arbetslivet. Här fördjupar och utvecklar du dina kunskaper samtidigt som du skapar kontakter och lär känna branschen. 

Kursbeskrivningar

Utbildningens delkurser hittar du här

Behörighet och förkunskaper

Grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier
Läs mer om grundläggande behörighet här.

Särskild behörighet 
Lägst betyg E/G/3 eller motsvarande i följande kurser:

Matematik 2b
Svenska 2 eller Svenska som andraspråk 2
Företagsekonomi 1

Har du grundläggande behörighet men saknar någon av kurserna inom de särskilda förkunskaperna kan du läsa dessa kurser genom Vuxenutbildningen. I kurskatalog för Vuxenutbildning i Kungsbacka kommun kan du hitta vilka aktuella kurser som finns.

Mer information om Vuxenutbildningen i Kungsbacka kommun hittar du på deras hemsida.

Ansökan

Läs mer om antagning och ansökan här

Kontakta gärna